„To cook without spices is like composing an orchestral opus without a string section.” Stuart Farrimond

Kérdése van? +36-30/653-8274

NEW

BIO Rosemary Cut 1000g

A rozmaring felhasználása igen széleskörű, hiszen nemcsak ételek ízesítésére, de különböző tinktúrák, gyógynövényszeszek, párlatok elkészítésére is használták az ókor óta. A rozmaring, mondhatni az univerzális fűszernövények egyike. Konyhai alkalmazása leginkább a mediterrán, balkáni, közép- és kelet-európai régióban jellemző, ugyanakkor találhatunk rozmaringos receptet a Brit-szigeteken és Skandináviában is, ami példaértéke a fűszernövény népszerűségének.

  • A rozmaring a hagyományos francia és olasz ételek egyik összetevője, tésztafélék mártásaihoz, szószokhoz, különféle sajtok, kenyerek és péksütemények ízesítéséhez is használják.
  • A rozmaring morzsolt változata különböző fűszerkeverékek, fűszerolajok és fűszerecetek alapanyaga, valamint grillezett halak, húsok előpácolásához is használható.
  • Vadhúsból, bárány-, birka- és kecskehúsból készült pecsenyék, raguk és sültek ízesítésére kifejezetten alkalmas.
  • A vagdaltak, rakott, töltött zöldségek, hús- és zöldségpogácsák, krokettek ízesítésében bátran támaszkodhatunk a rozmaring morzsolt változatára.
  • A legváltozatosabb gombafélékből készült ételeknek kiváló aromát kölcsönöz.
  • A rozmaring jól párosítható a mediterrán zöldfűszerekkel, valamint fokhagymával, egyéb hagymafélékkel, és feketeborssal.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Details

A termékeken található jelölések, címkék minden esetben tartalmazzák az azokra vonatkozó széles körű információt, míg itt a webshopban néhány esetben csak szűk körű kötelező informácó jelenik meg. Változások esetén előfordulhat, hogy azokat nem tudjuk kellő gyorsasággal az itteni termékinformáció során feltüntetni, ezért kérjük, hogy minden esetben olvassa el a címkét. Amennyiben mégis kérdése merül fel, további információra van szüksége, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Info
Weight
1 kg/db