Sajt és túró zöldfűszer-keveréke
Összetevői: tengeri só, petrezselyem levél, fokhagyma, vöröshagyma, metélőhagyma, borsikafű, kakukkfű
Milyen ételekhez használható a Sajt és túró zöldfűszer-keveréke?
- Friss sajt és túrókrém, reggeli kencék, reggelizőkrém, szendvicskrém, tojáskrém, mártogatósok, zöldfűszeres joghurtszószok készítéséhez egyaránt ajánljuk.
- A keverék már mindent tartalmaz, így finom tengeri sót is, ezért sózást külön nem igényel.
- Használata kényelmes és gyors: a túróval, kencével vagy krémmel csak össze kell keverni az ízlés szerinti mennyiségben a fűszert és rövid időre hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek.
- A kész krémet kenhetjük kenyérre, adhatjuk nyers vagy párolt zöldségek vagy húsételek mellé. Párolt vagy sült hal mellé is illik.
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.