Összetevők: tengeri só, bazsalikom, borsikafű, petrezselyem, francia tárkony, turbolya, metélőhagyma, lestyán
Morzsolt zöldfűszerekből álló ún. bázis-fűszer. Azaz, az alapot adó tengeri sóval és zöldfűszerekkel való ízesítés után az aktuális kedved szerint ízesítheted extrákkal az adott ételt.
Vagy használhatod kényelmesen, csak így önmagában is. A 7 zöldfűszer olyan kombinációt alkot, amivel illatossá és roppanóssá alakíthatod a vele készülő ételt, pl. salátát, mártogatóst, öntetet, tejfölös pizza-alapot.
Nagyszemcsés morzsolt leveleket tartalmaz, így magas hőfokon sülő húsokra nem ajánljuk, mert a zöldfűszerek megéghetnek. Erre sokkal alkalmasabb lesz az őrölt zöldfűszerekből álló Ötzöld fűszersó.
Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.