Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.
A hatályos Élelmiszerkönyv szerinti csoportosítás alapján cégünk I. osztályú fűszerpaprika őrleményeket forgalmaz (a korábbi csemege és különleges kategóriából), 140-150 ASTA feletti tartományban, melyek csípősség szempontjából csípősségmentes kategóriába tartoznak.
Jelenleg spanyol vagy kínai importból származó, minőségi fűszerpaprika őrleményt forgalmazunk.
Fontos a fűszerpaprika őrlemények megfelelő tárolása: száraz, fénytől védett hűvös helyen tároljuk, hiszen a festéktartalma folyamatosan bomlik, színezőképessége romolhat. A legmagasabb természetesen az októberi szüret után frissen szárított és őrölt fűszerpaprika színezőképessége, amely nyárra már valamennyit veszít ezen képességéből.
A fűszerpaprika őrlemények körében néhány éve egyre nagyobb a fogyasztása a füstölt fűszerpaprika őrleménynek is, ezt is megtalálja kínálatunkban.