„Fűszerek nélkül főzni olyan, mint vonósok nélkül szimfóniát írni.”  Stuart Farrimond

Kérdése van? +36-30/5209293

BIO Feketebors roppantott 1000g

Hogyan készül a feketebors roppantott változata?

A feldolgozási folyamatok jelentős különbségeket eredményeznek a fűszerek tulajdonságaiban.  A roppantott feketebors a fűszer durvára tört változata. Bár hatásuk azonos, az őrölt és roppantott feketebors mégsem cserélhető fel egymással ötletszerűen. A roppantott feketebors ugyanis hosszabb ideig őrzi meg intenzív ízét a kisebb párolgási felületnek köszönhetően, és éppen ez a tulajdonsága az, amit az ételek elkészítéséhez kihasználható.

Milyen ételekhez használható a feketebors roppantott változata?

A roppantott feketebors steakbors néven is ismert, mely az egyik felhasználási módjára utal.

A roppantott feketebors (steakbors) adagolható például:

  • héjában sült, vagy pirított zöldségekhez,
  • sült, vagy grillezett hús- és halételekhez,
  • zöldség- és húslevesekhez,
  • ragukhoz,
  • szószokhoz,
  • különböző mártásokhoz, krémekhez,
  • péksütemények szórásához, dekorálásához.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Részletek

A termékeken található jelölések, címkék minden esetben tartalmazzák az azokra vonatkozó széles körű információt, míg itt a webshopban néhány esetben csak szűk körű kötelező informácó jelenik meg. Változások esetén előfordulhat, hogy azokat nem tudjuk kellő gyorsasággal az itteni termékinformáció során feltüntetni, ezért kérjük, hogy minden esetben olvassa el a címkét. Amennyiben mégis kérdése merül fel, további információra van szüksége, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Adatok
Tömeg
1 kg/db